fbpx

Това са нашите условия за ползване.

2. „ТЕНИСМОЛ” ЕООД е търговско дружество, с ЕИК 201577042, със седалище и адрес на управление в гр. Варна ул. Македония 92, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


•    да инсталира върху компютрите на Клиента кукита (cookies) - малки текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата чрез Интернет сървъра върху твърдия диск на Клиента и дават възможност за възстановяване на информация за Клиента, като го идентифицират и за проследяване на действията му.
•    да поставя електронни препратки към други Интернет страници и ресурси и рекламни банери за продажба на стоки и предоставяне на услуги от трети лица, включително електронни препратки и рекламни банери, сочещи към уебсайтове, намиращи се извън контрола на TENNISMALL.BG. TENNISMALL.BG си запазва правото да поставя електронни препратки и рекламни банери, сочещи към уебсайтове, намиращи се извън контрола на TENNISMALL.BGи в клиентския профил Клиента.
•    да изпраща непоискани търговски съобщения до Клиента с цел да предложи информация и реклами относно свои собствени или оферирани от други търговци стоки и/или услуги, както и да прави запитвания по най-различни въпроси, да провежда анкети и други.
TENNISMALL.BGняма задължение за осигуряване на компютърно оборудване и свързаност за пренос на информационни пакети между Клиента и TENNISMALL.BG, необходими за осъществяване достъп до ресурсите на системата. TENNISMALL.BGне носи отговорност, ако Клиентът не може да осъществи достъп поради проблеми извън контрола на TENNISMALL.BG(хардуерен или софтуерен проблем, проблем с Интернет свързаност и др.).

Ограничаване на отговорността

TENNISMALL.BG полага грижа информацията в магазина да се поддържа винаги вярна и актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата.
TENNISMALL.BG не носи отговорност за не предоставяне на достъп до магазина, както и за не обработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет и в предоставянето на услуги извън контрола на TENNISMALL.BG.
TENNISMALL.BG не гарантира, че достъпът до магазина ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки, доколкото това е извън възможностите, контрола и волята на TENNISMALL.BG.
Доколкото TENNISMALL.BG не разполага с възможността да променя, контролира или по друг начин влияе върху качеството и годността за употреба на заявените от Клиента стоки, TENNISMALL.BG не отговаря за съответствието им с приложимите нормативни изисквания и техните качества.
TENNISMALL.BG не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством TENNISMALL.BG.
Доколкото няма обективната възможност и задължение и не контролира Интернет страниците и ресурсите, станали достъпни чрез поставените в TENNISMALL.BG и в клиентския профил на Клиента електронни препратки и рекламни банери, TENNISMALL.BG не носи отговорност за противоправния характер на съдържанието и материалите, находящи се на тези Интернет страници и ресурси. TENNISMALL.BG не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли от използването, достъпa или недостоверността на тези материали и съдържание.
TENNISMALL.BG няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който Клиентът използва магазина.

Права и задължения на Клиента

Клиентът се задължава:
•    да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен пощенски адрес за кореспонденция;
•    да плати цената на заявената от него стока;
•    да заплати разходите по доставката;
•    да получи стоката;
•    да полага всички грижи и да предприема необходимите мерки, които разумно се налагат, с цел опазване на паролата си;
•    да не прави достояние на трети лица паролата си и отговора си на тайния въпрос и да уведомява незабавно TENNISMALL.BG в случай на неправомерен достъп до клиентския си профил, както и при вероятност от такъв;
•    с оглед спецификата на Интернет протоколите и сигурността при опазването на данните за паролата, да прекратява сесията, при която е влязъл в клиентския си профил чрез натискане на виртуалния бутон „изход”.
•    да не подава фиктивни или невалидни заявки или друга невярна информация.
Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своята парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването й.

С приемането на настоящите Общи условия, Клиентът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Клиентът има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до TENNISMALL.BG на посочените адрес или e-mail за контакти (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).


всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация