Термобег Head Gravity Duffle Bag (Зверев) - 2021 г.

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 283001-BKMX
299,00 лв. 269,00 лв.
Подробно описание

Термобегът Head Gravity Duffle Bag е част от семейството на "Gravity" - най-новата серия ракети и сакове на Head, с която се състезават някои от най-добрите играчи на ATP и WTA тура.

Head Gravity Duffle Bag е един изключително просторен сак, в който може да поставите абсолютно всичко необходимо за вашата тренировка, а за неговото качество достатъчно говори фактът, че именно с този сак се състезава една от най-големите звезди на световния тенис - Александър Зверев.

Голямото централно отделение разполага със специални разделители, прикрепващи се чрез велкро лепенки към вътрешната страна на сака, благодарение на които можете да го разделите по ваш вкус на няколко по-малки отделения.

Второто отделение на термобега е с термозащита, като по този начин защитава кордажа на ракетите ви, който би се отпуснал, ако седи дълго време в помeщение, което е с по-висока температура.

В страничната част на сака се намира и специално отделение с вентилация, предназначено за потни дрехи и обувки. Предвидено е място и за по-дребните аксесоари като портфейл, телефон и ключове, които може да поставите в двата странични или двата вътрешни джоба.

Характеристики:

✓ Размери: 79 х 35 х 49.5 см.
✓ Голямо централно отделение с разделители
✓ Отделение с CCT+ защита
✓ Специално отделение за обувки и дрехи (с вентилация)
✓ Два вътрешни джобове за малки аксесоари
✓ Два допълнителни странични джобове
✓ Меки презрамки за носене на гръб
✓ Изработен от: 70% Полиестер, 30% TPE

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!