Термобег Babolat Pure Drive VS 9

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 751200-146
176,00 лв. 141,00 лв.
Подробно описание

Представяме ви Babolat Pure - най-новата серия сакове на френската компания, обединяваща познатите досега Pure Aero, Pure Drive и Pure Strike серии. Новият термобег е с променен дизайн, а французите от Babolat го описват с простичкото: "Качество и функционалност, събрани в едно".

Конкретно моделът Babolat Pure Drive VS 9 е предназначен за тези от вас, които искат голям и просторен термобег, в който да съберат всичко необходимо за една тренировка.

Термобегът притежава три големи централни отделения - едното е с термоизолация, предвазващо ракетите и кордажа ви от високите температури, а в другите две можете да поставите още ракети или пък дрехи и по-едри аксесоари.

Сакът има и специализирано отделение, което е предназначено за мръсни и потни дрехи и обувки, отделящо ги от останалото съдържание на термобега. Въпросното отделение е и с вентилация, така че неприятната миризма не се натрупва в термобега или неговото съдържание. Не липсват и джобовете за дребни аксесоари, в които можете да поставите ключове, портфейл, грипове, антивибратори и т.н.

Характеристики:

✓ Размери 76 х 32 х 41 см. (Oбем: 58 л.)

✓ Три централни отделения, едното от които с термоизолация, предпазващо ракетите от високите температури. Също така по този начин се предпазва кордажа от загуба на обтягане.

Термобегът събира до 9 ракети
Джоб с постоянна температура, предпазващ кордажа от загуба на обтягане
Вентилирано отделение за мръсни и потни дрехи
Oтделение за маратонки, за да носите тенис обувките си отделно
Голям страничен джоб за аксесоари
Малък страничен джоб за ключове, портфейл, документи и т.н.
Регулируема презрамка за рамо, чиято дължина се адаптира индивидуално
Гумени подплънки за по-голям комфорт
Подплатена рамка, предпазваща ракетите ви от удар
Ергономична дръжка за по-голям комфорт
Ергономични въртящи се катарами, специално проектирани за лесно нагласяне на презрамките
Възможност за персонализиране на термобега! Прозорчето отгоре или отстрани ви позволява да сложите свой собствен уникален етикет, който може да създадете на www.babolat.com/my-babolat-bag

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!