Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

За начинаещи и любители

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Размер на главата
Тежест
Грип

Тенис ракети за начинаещи Babolat

Търсите тенис ракета за начинаещи? Попаднали сте на правилното място! В TennisMall.bg сме ви подготвили богат избор ракети за тенис, а в тази категория можете да разгледате всички модели ракети за начинаещи на френската марка Babolat. 

Имаме страхотна новина за вас - всички тенис ракети за начинаещи Babolat се предлагат наплетени с кордаж и към тях има калъф Babolat! Всичко това е включено в цената и на практика получавате вашата ракета готова за игра. 

Преди да направите вашият избор е важно да знаете, че ракетите за тенис са изработени главно от три материала - алуминий, графитена сплав и 100% графит. Ракетите от алуминий са най-евтини и предлагат по-ниско качество, но пък от друга страна са отличен бюджетен вариант. Добро съотношение цена/качество предлагат ракетите от графитена сплав (графитен композит) - те са направени от комбинация между алуминий и графит и се намират основно в средния ценови клас. 

От 100% графит са направени тенис ракетите, с които се състезават професионалните тенисисти, както и високия клас ракети за тенис за начинаещи. Отличават се с много добър контрол в удара, често имат множество технологии даваащи ви допълнителна сила или пък намаляващи вибрациите и съответно натоварването върху рака, рамо и лакът. 

Филтри
Подреди по