Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Head

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Размер на главата
Тежест
Грип

ТЕНИС РАКЕТИ HEAD


HEAD е един от световните лидери в спорта, а ракетите за тенис HEAD от години са еталон за качество. С тях се състезават едни от най-големите звезди в света на тениса - Джокович, Зверев, Рубльов, Мъри и още куп професионални тенисисти. 

Тенис ракетите Хед са разделени на отделни серии. Най-популярната от тях е HEAD Speed - именно с ракетa HEAD Speed Pro се състезава Новак Джокович. Ракетите HEAD Gravity се използват от Зверв и Рубльов, a HEAD Radical е серията на Анди Мъри. 

HEAD предлагат и бюджетен клас ракети подходящи за любители, които правят първите си стъпки в тениса. Обикновено цените при тенис ракетите за начинаещи започват от порядъка на 80 лв. и достигат до около 200 лв. В TennisMall.bg сме ви предложили богат избор тенис ракети за начинаещи, които можете да разгледате като кликнете на този линк -->

Тенис ракети Хед за начинаещи и любители


Тук е моментът да се отбележи, че в TennisMall.bg всички ракети за тенис за начинаещи са наплетени с кордаж и към тях има тенис калъф HEAD. На практика получавате вашата ракета готова за игра!

А ако се интересувате от по-високия клас тенис ракети HEAD, можете да ги разгледате тук:

Ракети HEAD Speed | Ракети HEAD Gravity | Ракети HEAD Boom | Ракети HEAD Radical | Ракети HEAD Prestige | Ракети HEAD Extreme

Филтри
Подреди по