Speed серия

Подреди по
Филтри
Марки
Размер на главата
Тежест
Грип
Цена
Приложи

Speed серия

Тенис ракетите HEAD Speed са едни от най-популярните ракети в света на тениса. Не малка причина за това носи Новак Джокович, който се състезава именно с ракети от серията Speed. Неговият модел е HEAD Speed Pro, който тежи 310 грама и е с големина на главата 100 кв. инча. 

Съществуват няколко модела тенис ракети HEAD Speed - в направата на всеки един от тях са ползвани едни и същи материали и технологии, като единствената разлика между тях е в тежестта и понякога в размера на главата. 

HEAD Speed MP тежи 300 грама или с десет по-малко от модела, с който играе Джокович. Иначе и двете ракети са с по 100 кв. инча размер на главата. Разновидността HEAD Speed MP Lite отново е със 100 кв.инча размер на главата, но е доста по-лека - тежи 275 грама и често е сочен като дамския вариант в серията HEAD Speed. 

Друг насочен към начинаещите и любителите модел е HEAD Speed S, който отново е 100 кв. инча, но тежи 285 грама - или с други думи идеалният избор за мъжка ракета за тези от вас, които намират моделът на Джокович за прекалено тежък. 

Най-леката тенис ракета от серията HEAD Speed е моделът HEAD Speed Lite, който е насочен за юноши и девойки или за дами, които търсят по-лека ракета. Тежи 265 грама и е с размер на главата 100 кв. инча.