Социални Мрежи
Каталог

Babolat

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Размер на главата
Тежест
Грип

Babolat е френска компания, създадена през далечната 1885 г. още във времето, когато тенисът е правил първите си стъпки. Още оттогава от Babolat предлагат качествени тенис продукти, а в момента са един от световните лидери при ракетите за тенис. 

С ракети Babolat се сътезават едни от най-големите звезди на световния тенис като Надал, Алкараз, Тийм и още много други. Тенис ракетите Babolat са разделени на отделни категории. Най-популярната от тях е Babolat Pure Aero - именно с ракетa Pure Aero се състезава Рафаел Надал. Другите популярни серии ракети на Babolat са Pure Drive и Pure Strike. 

Babolat предлагат и бюджетен клас ракети подходящи за любители, които правят първите си стъпки в тениса. Обикновено цените при тенис ракетите за начинаещи започват от порядъка на 60 лв. и достигат до около 180 лв. В TennisMall.bg сме ви предложили богат избор тенис ракети за начинаещи, които можете да разгледате като кликнете на този линк -->

Тенис ракети Babolat за начинаещи и любители


Тук е моментът да се отбележи, че в TennisMall.bg всички ракети за тенис за начинаещи са наплетени с кордаж и към тях има тенис калъф Babolat. На практика получавате вашата ракета готова за игра!

А ако се интересувате от по-високия клас тенис ракети Babolat, можете да ги разгледате тук: 

ракети Babolat Pure Aero | ракети Babolat Pure Drive | ракети Babolat Pure Strike

Филтри
Подреди по