Тенис ракета Head Tour Pro

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232219
75,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж. Кордажът и наплитането са безплатни, а освен това получавате като подарък и калъф на Head.

Head Tour Pro е от серията тенис ракети, предназначени за начинаещи, а техническите ѝ характеристики са такива, че да са подходящи именно за тази група тенисисти - тежи 280 грама и е с размер на главата 110 кв. инча, което помага за по-лесно нанасяне на удар по топката и намалява броя на грешките.

Използвани технологии:


Head прилага нанотехнология в тенис ракетите, използвайки ултра здрави и ултра леки графитни влакна при изработката на рамката. Резултатът е ракети, позволяващи ви да нанасяте мощни и в същото време добре пласирани удари. Nano Titanium включва в себе си и още две технологии:

Air Wing Technology (AWT) - Аеродинамичната форма на ракетата намалява въздушното съпротивление, позволявайки по-висока скорост и възможност за по-силен удар върху топката.

Integrated Frame Dampening (IFD) - Гумените вдлъбнатини между рамката и бриджа на ракетата поглъщат вибрациите, генерирани от удара и подпомагат избягването на травми на ръката.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
110
Тежест (гр.)
280
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
320
Дължина (инча)
27
Материал
Nano Titanium

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!