Тенис ракета Head PCT Ti.Ice

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230649
139,00 лв. 125,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Head. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката.

Head PCT Ti.Ice е създадена за тези от вас, които тепърва започват да тренират и се нуждаят от добра ракета на атрактивна цена, която да им позволи да направят първите си стъпки в тениса.

Причината този модел да е подходящ за начинаещи са както технологиите, които помагат на играта ви, така и техническите характеристики, попадащи в границата на препоръчителните за тази група тенисисти - тежи 285 грама и притежава голяма глава (107 кв. инча), която ви помага по-лесно да нанасяте удари и да правите по-малко грешки.

Използвани технологии:


Head прилага нанотехнология в тенис ракетите, използвайки ултра здрави и ултра леки графитни влакна при изработката на рамката. Резултатът е ракети, позволяващи ви да нанасяте мощни и в същото време добре пласирани удари. Nano Titanium включва в себе си и още две технологии:

Air Wing Technology (AWT) - Аеродинамичната форма на ракетата намалява въздушното съпротивление, позволявайки по-висока скорост и възможност за по-силен удар върху топката.

Integrated Frame Dampening (IFD) - Гумените вдлъбнатини между рамката и бриджа на ракетата поглъщат вибрациите, генерирани от удара и подпомагат избягването на травми на ръката.

Plasma Coating Technology (PCT)
Комбинира се Nano технологията, при която при изработката на ракетата се използват ултра леки влакна и е добавено плазма покритие. По този начин се постига значителна сила, която можете да почувствате във всеки ваш удар.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
107
Тежест (гр.)
285
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
360
Дължина (инча)
27
Материал
Nano Titanium

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!