Тенис ракета Head IG Challenge MP (тюркоаз)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 233610
209,00 лв. 188,00 лв.

Ракетата е с калъф и фабрично наплетена с HEAD кордаж. Доставката е безплатна. 

Head IG Challenge MP  е едно от най-добрите предложения на Head, когато говорим за ракета за начинаещи, изработена от качествени материали и разполагаща с иновативни технологии, които да помогнат на представянето ви на корта.

Ниският клас ракети се изработват от алуминий или различни типове сплави от този материал, но Head IG Challenge MP е направена на 100% от графит, подобно на ракетите на професионалните тенисисти.

"MP" вариантът на серията IG Challenge е предназначен за тези от вас, които търсят "златната среда" - нито прекалено тежка, нито прекалено лека ракета. Моделът тежи 270 грама и със своите 100 кв. инча размер на главата е точно с тези технически параметри, които се препоръчват за начинаещи или средно напреднали тенисисти.

Използвани технологии:

Innegra
Технологията се характеризира с използването на влакна с много ниска плътност, които са интегрирани в графитния материал, от който е изработена рамката на ракетата. Влакната Innegra се отличават с невероятна сила, а в същото време са по-леки от материали като въглерод и кевлар, от които се правят повечето ракети. Новата хибридна композитна структура „HEAD Innegra“ е интегрирана в ракетата, а благодарение на използвания материал вибрациите при удар са намалени с цели 17%.

Характеристики:

- Изключително здрав и лек материал
- Най-лекото влакно в света
- В комбинация с карбоновото влакно, Innegra образува свръх здрава хибридна структура

Ползи:

- Вибрациите при удар на топката, усещани в ръката, са понижени до 17%
- Подобрена стабилност и повишено поглъщане на удара
- Увеличена производителност на ракетата

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
270
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
335
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!