Тенис ракета Head Graphene XT Prestige Rev Pro (Чилич)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230426
449,00 лв. 159,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Ракетите от серията Prestige винаги са били синоним на сила и прецизност в ударите, а моделът Head Graphene XT Prestige Rev Pro е с най-малката глава измежду всички от "семейството". Това е и моделът, с който се състезаше бившият шампион от US Open Марин Чилич.

Размерът на главата е 93 кв. инча и е предназначена за тези от вас, имащи наистина много добра техника, а малката глава ще ви даде изключителен контрол в удара, стига да е нанесен чисто. Тежи 300 грама и е с т.нар. отворено наплитане (16х19), което е подходящо за тези от вас, искащи да генерират по-лесно топспин в ударите си.

Друга отличителна черта на модела е изключителната маневреност на ракетата, даваща ви допълнително предимство при играта на мрежата. Подходяща е за тенисисти, обичащи атакуващия стил на игра, разнообразяван с излизания на мрежата.

Освен със стилен матов дизайн, серията Prestige се отличава и с подобрената версия на прословутия материал Graphene, за която можете да научите в следващите няколко реда:

Graphene XT
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а новата XT модификация е с 20% по-лека и с 30% по-здрава от миналогодишната. Това дава възможност на инженерите на Head още по-добре да разпределят тежестта на ракетата и да подобрят важните параметри като сила в ударите, контрол, баланс, генериране на топспин и т.н.Smart Tennis Sensor Ready
Към новия модел Head Graphene XT Prestige Pro можете да прикрепите някой от добилите напоследък популярност Smart Tennis Sensor-и. Въпросното устройство можете да свържете към смартфон или таблет и чрез съответното приложение да наблюдавате статистически данни от играта си, а дори и да записвате видео от ударите си.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
93
Тежест (гр.)
300
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene XT

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!