Тенис ракета Head Graphene XT Prestige MP (Симон)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230416
449,00 лв. 159,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Ракетите от серията Prestige са се доказали през годините като едни от най-добрите, що се отнася до постигане на контрол и прецизност в ударите, а моделът Head Graphene XT Prestige MP издига това на едно още по-високо ниво.

Ракетата тежи 320 грама, размерът на главата е 98 кв. инча, а наплитането е 18х20, което дава ви една допълнителна доза повече контрол в ударите в сравниение с ракетите с наплитане 16х19.

Новата версия Head Graphene XT Prestige MP се препоръчва за тези от вас, залагащи на бързия и атакуващ стил на игра. С нея се състезават професионални тенисисти като Томи Хаас и Жил Симон, което само по себе си говори достатъчно за високото качество на модела, а към това добавете и новата подобрена версия на прословутия материал Graphene, за която можете да научите в следващите няколко реда:

Graphene XT
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а новата XT модификация е с 20% по-лека и с 30% по-здрава от миналогодишната. Това дава възможност на инженерите на Head още по-добре да разпределят тежестта на ракетата и да подобрят важните параметри като сила в ударите, контрол, баланс, генериране на топспин и т.н.Smart Tennis Sensor Ready
Към новия модел Head Graphene XT Prestige Pro можете да прикрепите някой от добилите напоследък популярност Smart Tennis Sensor-и. Въпросното устройство можете да свържете към смартфон или таблет и чрез съответното приложение да наблюдавате статистически данни от играта си, а дори и да записвате видео от ударите си.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
98
Тежест (гр.)
320
Наплитане
18x20
Баланс (мм.)
310
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene XT

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!