Тенис ракета Head Graphene Touch Prestige S

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232548
439,00 лв. 265,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Без значение дали сте начинаещ или пък любител на средно или високо ниво, вие се нуждаете от качествена ракета, която да ви помогне на играта и цялостното представяне на корта. Head Graphene Touch Prestige S е точно това - висококачествено оръжие, снабдено с най-новите и модерни технологии в света на тениса.

Ракетата е с размер на главата от 95 кв. инча, тежи 295 грама и се отличава със страхотен контрол в ударите. Препоръчва се за тенисисти, разчитащи на разнообразна игра включваща както атака, така и добра защита.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
95
Тежест (гр.)
295
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
325
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!