Тенис ракета Head Graphene Touch Prestige MP (Симон)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232518
449,00 лв. 180,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.


Ракетите от серията Prestige са се доказали през годините като едни от най-добрите, що се отнася до постигане на контрол и прецизност в ударите, а новият модел Head Graphene Touch Prestige MP издига това на едно още по-високо ниво.

Head Graphene Touch Prestige MP се препоръчва за тези от вас, залагащи на бързия и атакуващ стил на игра. С нея се състезава бившият №6 в света Жил Симон, което само по себе си говори достатъчно за високото качество на модела.

Ракетата тежи 320 грама, размерът на главата е 95 кв. инча, а наплитането е 18х20, което дава ви една допълнителна доза повече контрол в ударите в сравниение с ракетите с наплитане 16х19.

Най-новата версия на прословутата серия "Prestige" на HEAD включва един куп нововъведения, превръщайки я в една от най-качествените и високотехнологични ракети на пазара. Моделът, който излезе през 2018 г., е с изцяло нова конструкция на рамката, отличаваща се с по-добра стабилност, по-голям "суийтспот" на кордажа и съответно повече сила в ударите.

Изработена е от най-новата версия на материала Graphene, носещ името "Graphene Touch", а освен това са подобрени втулките през които минава кордажа, ефектът от което е по-малко вибрации и по-малко натоварване в ръката по време на игра.

Graphene Touch
Графенът е един от най-леките и здрави материали в света, а направените от него ракети осигуряват куп предимства - като се започне от лесно генериране на сила в ударите, премине се през отличен контрол в тях и се завърши с лекота, позволяваща ви бързи реакции при волетата. Новата "Touch" модификация не само, че подобрява всички тези показатели, но и добавя още нещо - вибрациите при нанасяне на удар по топката са намалени значително, което пък води до по-голям комфорт по време на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
95
Тежест (гр.)
320
Наплитане
18x20
Баланс (мм.)
310
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene Touch

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!