Тенис ракета Head Graphene Prestige Pro

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 230304
429,00 лв. 257,00 лв.

Ракетата е ненаплетена - ако желаете кордаж и наплитане, заплащат се допълнително. Доставката е безплатна.

Марин Чилич смени ракетата с Head Graphene Prestige Pro и спечели US Open... Е, надали това е основната причина за този грандиозен триумф, но все пак е интересна подробност, която заслужава да се спомене.

Head Graphene Prestige Pro е предназначена за напреднали любители, които имат добре изградена техника и търсят наистина качествена ракета, даваща им от една страна отличен контрол, а от друга допълнителна доза сила в ударите.

Тежест от 315 грама, размер на главата 98 кв. инча, баланс от 315 мм. - всичко това прави Head Graphene Prestige Pro подходящ избор за тези от вас, които обичат атакуващия стил, мощните удари от дъното на корта, насочените сервиси и играта на мрежата. Имате ли добра техника, с тази ракета ще можете да покажете в пълна степен качествата си на корта.

Graphene
Тежестта в областта на шийката на ракетата е намалена, а въпросните няколко десетки грама са разпределени от шийката в посока главата и грипа на ракетата. Проблемът до този момент бе, че карбоновите нишки (които стандартно се използват при изработката на ракетите) не бяха достатъчно здрави и ако се осъществеше това разпределение на тежестта, то ракетата просто щеше да се счупи на две.

Решението? От HEAD използват революционния материал графен - най-лекият и в същото време най-здрав материал в света. По този начин се постига въпросното по-добро разпределение към по-важните зони като главата и грипа. Повече тежест към главата ви осигурява повече сила в ударите, а повече тежест в грипа води до по-добра маневреност. Ефектът от всичко това е, че можете да генерирате повече скорост в ударите си, влагайки по-малко сила.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
98
Тежест (гр.)
315
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!