Тенис ракета Head Graphene 360+ Instinct Lite

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 235720
329,00 лв. 263,00 лв.

Към ракетата получавате безплатно следните подаръци:
✓ кутия топки HEAD Championship
(стандартна цена 13,50 лв.)
✓ кордаж HEAD Lynx
(стандартна цена 25 лв.)
✓ наплитане на кордажа 
(стандартна цена 12 лв.)
✓ антивибратор HEAD
(стандартна цена 6 лв.)
✓ безплатна доставка и застраховка транспорт


"Instinct" винаги е била една от най-популярните и харесвани серии в семейството на HEAD, а в началото на 2021 г. на пазара се появи най-новата версия на модела, включващ не само нов дизайн, ами и сериозно подобрение в техническите характеристики. Изградена е от най-новата версия Graphene (360+), а серия от иновативни технологии водят до по-добра стабилност, по-малко натоварване в ръката и по-голям Sweetspot, осигуряващ повече чисти удари с по-добър контрол.

Head Graphene 360+ Instinct Lite, както подсказва самото име, е най-леката ракета в Instinct серията и със своите 270 грама тежест и размер на главата от 107 кв. е изключително подходяща за начинаещи, които правят първите си стъпки в тениса. Причина за това е по-големия размер на главата, което прави играта по-лесна, намалява непредизвиканите грешки и онези неприятни удари с рамката на ракетата.

Graphene 360+
HEAD са единствените, които използват иновативния материал графен в своите ракети, а от въвеждането му преди няколко години не спират да подобряват този и без това толкова успешен продукт. Най-новата версия е наречена „360+” и реално представлява добавянето на технологията „Spiralfiber“.

При нея специални усукани микровлакна, разположени в рамката на ракетата, намаляват деформацията ѝ по време на удар и осигуряват по-добра маневреност и в същото време добавят допълнителна доза сила в ударите ви. Това се дължи на факта, че трансферът на енергия при новия Графен е значително по-добър и това съответно води до споменатата по-горе повече сила без това да става за сметка на контрола и пласирането на ударите.

Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

 
Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
107
Тежест (гр.)
270
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Graphene 360+

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!