Тенис ракета Head Geo Speed

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 235601
119,00 лв. 107,00 лв.

Ракетата е с калъф и фабрично наплетена с HEAD кордаж. Доставката е безплатна.

Head Geo Speed е едно от най-добрите ни предложения, когато става въпрос за ракета от средния клас с отлично съотношение между цена и качество.

Ракетата е с технически параметри идеални за начинаещи или любители на средно ниво - тежи 295 грама и е с размер на главата от 105 кв. инча.

За разлика от ракетите от ниския клас, Head Geo Speed е изработена от графитена сплав, което означава значително по-ефективно обиране на нежеланите вибрации и намаляване на натоварването в ставите, сухожилията и лакътя.

Друг заслужаващ вниманието детайл е цветът на ракетата - като част от Speed серията на Head, и тази е боядисана в цветовете на ракетата на Новак Джокович.

Geo Power Technology
Специален дизайн, при който ракетата е с оптимизирана геометрична форма. Три основни фактора - тежест, твърдост и аеродинамика, са така комбинирани помежду си, че създават уникална рамка на ракетата, при която енергията се трансферира максимално ефективно и съответно това води до допълнителна сила в ударите ви. Ракетите с технологията Geo Power са подходящи за тези от вас, които обичат атакуващия стил на игра.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
105
Тежест (гр.)
295
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
330
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!