Тенис ракета Head ATP No.1

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 231791
139,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Head. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката.

Ракетата Head ATP No.1, подобно на всички ракети от високия клас, е направена от графит т.е. висококачественият материал, който обира нежеланите вибрации, щади и не натоварва китката и рамото на удрящата ръка, а също така ви позволява да придавате много по-добър контрол и сила в ударите ви.

Нека кажем няколко думи и за техническите характеристики - тежи 285 грама, размерът на главата е 107 кв. инча и като цяло това е една отлична ракета, предназначена за начинаещи или любители на средно ниво.

Друго много силно качество на този модел е използването на множество иновативни технологии и висококачествени материали, за които можете да научите на следващите няколко реда:


Head прилага нанотехнология в тенис ракетите, използвайки ултра здрави и ултра леки графитни влакна при изработката на рамката. Резултатът е ракети, позволяващи ви да нанасяте мощни и в същото време добре пласирани удари. Nano Titanium включва в себе си и още две технологии:

Air Wing Technology (AWT) - Аеродинамичната форма на ракетата намалява въздушното съпротивление, позволявайки по-висока скорост и възможност за по-силен удар върху топката.

Integrated Frame Dampening (IFD) - Гумените вдлъбнатини между рамката и бриджа на ракетата поглъщат вибрациите, генерирани от удара и подпомагат избягването на травми на ръката.

Plasma Coating Technology (PCT)
Комбинира се Nano технологията, при която при изработката на ракетата се използват ултра леки влакна и е добавено плазма покритие. По този начин се постига значителна сила, която можете да почувствате във всеки ваш удар.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
107
Тежест (гр.)
285
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
360
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!