Тенис ракета Babolat Pure Drive 107

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101447
392,00 лв. 314,00 лв.

Към ракетата получавате подаръци:
✓ кордаж Babolat RPM Team (35 лв. стандартна цена)
✓ безплатно наплитане
✓ допълнителен грип Babolat
✓ антивибратор Babolat
✓ безплатна доставка и застраховка транспорт

Babolat Pure Drive 107, със своите 107 кв. инча размер на главата, е ракетата с най-голяма глава в семейството на Pure Drive. Това на свой ред означава по-голяма площ на кордажа, по-лесно нанасяне на удари и по-малко грешки или с други думи казано моделът е идеалният избор за начинаещи, търсещи качествена ракета от най-високия клас.

Нещо повече – Babolat Pure Drive 107 е и известна с фактът, че е ракетата, която генерира най-много сила измежду всички от Pure Drive серията. Така че ако търсите висококачествена ракета, с която се играе сравнително лесно и може да генерира мощ в ударите ви, то Babolat Pure Drive 107 е "вашата ракета".

Технологии, помагащи на играта ви:


FSI Power Technology (Frame and String Integration) е специален начин на взаимодействие между рамката и кордажа, ефектът от който е лесно генериране на сила в ударите. Използвани са и малко по-продълговати втулки, които пък подобряват контрола и "обуздават" тази сила, давайки ви възможност по-лесно да пласирате топката в корта и да допускате по-малко грешки.


HTR System (High Torsional Rigidity) е нова технология, която на практика осигурява висока степен на устойчивост срещу усукване, ефектът от което е впечатляваща експлозивност и много мощ в ударите ви.


SWX Pure Feel е иновативен материал разработен при съвместното партньорство между Babolat и SMAC (френската държавна космическа агенция). Материалът се използва при изработката на космически модули и е известен със способността си да абсорбира вибрациите. При тенис ракетите ефектът му се състои в това, че намалява вибрациите получаващи се вледствие на контакта с топката по време на удар и намалява натоварването върху ставите и сухожилията на ръката, с която държите ракетата.


Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

Характеристики
Марка
Babolat
Размер на главата (кв. инча)
107
Тежест (гр.)
285
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
320
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!