Тенис ракета Babolat Pure Aero Rafa

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 101455
509,00 лв. 407,00 лв.

Към ракетата получавате подаръци:
✓ кордаж Babolat RPM Team (35 лв. стандартна цена)
✓ безплатно наплитане
✓ допълнителен грип Babolat
✓ антивибратор Babolat
✓ безплатна доставка и застраховка транспорт

Представяме ви новият дизайн на Babolat Pure Aero - една от най-популярните и обичани ракети в света на тениса. Новият модел бе представен в началото на 2021 г. и се отличава с уникален дизайн, разработен съвместно от Babolat и Рафаел Надал.

Да, по време на проектирането на новия Babolat Pure Aero Rafa, самият Надал е давал своето мнение и усещане за това какви трябва да са новите цветове. А от Babolat твърдят, че новият модел е с дизайн, който "отговаря на емоционалността и страстта на Рафа и представянето му на корта". Това е и ракетата, с която през 2021 г. Рафаел Надал ще се състезава на АТР тура.

Babolat Pure Aero Rafa е наистина много красива, но в същото време е и изключително качествeна - нещо, което си личи още от пръв поглед и в моментите, когато за първи път я хванете в ръка. Що се отнася до чисто игровите параметри, новият Babolat Pure Aero Rafa предлага невероятно ефективна комбинация от сила и контрол в ударите, правейки я подходяща за различен тип игра - било то ако обичате да атакувате и се стремите към уинъри или пък ако разчитате на техниката и добрата защита.

Babolat Pure Aero Rafa тежи 300 грама, размерът на главата е 100 кв. инча и при изработката ѝ са използвани следните технологии и висококачествени материали:

Aero Modular3
Третата версия на изключително успешната технология Aero Modular подобрява още повече аеродинамиката на ракетата, което води до по-голяма скорост при нанасянето на удар и съответно по-голяма сила в него. Това се постига чрез оформянето на различни профили по цялата дължина на рамката на ракетата, всеки един от тях е стратегически разположен така, че да намаля въздушното съпротивление.

FSI Spin Technology
FSI е технология, при която, благодарение на специално разработеното от Babolat взаимодействие между кордажа и рамката, се постигат три неща, помагащи на играта ви:

1. Подобрение на контрола върху удара и пласирането му по корта.
2. Промяна на разположението на "woofer зоната", водещо до по-добър усет при игра.
3. Размерът на т.нар. "Суитспот" е увеличен . Това е областта от кордажа, с която ако бъде нанесен удар, тогава той е с най-добра насоченост, най-добър контрол и най-голяма сила.

Към това добавете и малко по-продълговати втулки, през които минава кордажа (втулките на 6 и 12 ч.), а това допринася допълнително за по-лесното генериране на топспин в ударите ви.Cortex Pure Feel
Системата служи за намаляване на вибрациите в дръжката и осигуряване на по-голям комфорт по време на игра. Двете части на ракетата са активно свързани чрез системата CDS (Cortex Damping System), която филтрира и обира вибрациите при удара, както и увеличава усета към топката. Когато топката докосне кордажа на ракетата, изпраща вибрации към кордажа и оттам къв вашата ръка. Някои от тези вибрации са с ниска честота и създават дискомфорт, други са с висока честота и са от т.нар. полезни вибрации, тъй като помагат за по-добър усет при игра. Системата CDS (Cortex Damping System) филтрира тези нежелани вибрации.

CarbonPlyStabilizer
Специална сплав, разположена в "гърлото" на ракетата, която подобрява стабилността на ракетата в момента, в който се нанася удар по топката и подобрява контрола и пласирането на самия удар.

 

Характеристики
Марка
Babolat
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
300
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
320
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!