Тенис ракета Babolat E-Sense Open + подарък калъф & наплитане

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 121158
176,00 лв. 123,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката, а към ракетата получавате и калъф на Babolat (също безплатно).

Babolat E-Sense Open е един отличен избор за начинаещи или средно напреднали, които търсят ракета предлагаща комбинация от сила и контрол в ударите. Тежи 270 грама и е с размер на главата 102 кв. инча.

Ракетите от ниския и средния клас са изработени от алуминий или сплав между алуминий и графит, но Babolat E-Sense Open е част от високия клас ракети, които са направени на 100% от висококачествен графит.

Технологии, помагащи на играта ви:

Side Woofer
Динамична система, която прави така, че рамката и кордажът да си взаимодействат при самия удар. По принцип само някои влакна от кордажа са активни при удар, което означава, че ракетата не използва целия си потенциал. При използването на технологията Side Woofer всички влакна работят заедно и се използва абсолютно целият потенциал при нанасянето на удар.

Благодарение на системата Side Woofer всички влакна на кордажа се движат. Цялата повърхност реагира при удара, много повече влакна си взаимодействат, увеличава се т.нар. "sweet-spot" и се абсорбират много повече от вибрациите, получили се при контакта с топката. Увеличава се „ефектът на трамплина“ - чрез технологията Side Woofer деформацията на кордажа е много по-голяма по време на удара, и това води до 10% допълнителна сила.

Elliptic Geometry
Елипсовидната форма на рамката добавя устойчивост на усукване и огъване (с 20% повече в сравнение със стандартните ракети), и в същото време увеличава силата на удара.

Характеристики
Марка
Babolat
Размер на главата (кв. инча)
102
Тежест (гр.)
270
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
340
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!