Тенис ракета Babolat C-Drive 102 + подарък калъф & наплитане

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 102156-105
195,00 лв. 145,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с кордаж на Babolat. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката, а към ракетата получавате и калъф на Babolat (също безплатно)

Babolat C-Drive 102 представлява комбинация от високо качество на използваните материали, иновативни технологии и параметри, правещи ракетата идеална както за начинаещи, така и за напреднали – тежест от 265 грама и размер на главата от 102 кв. инча.

Ракетите от ниския и средния клас са изработени от алуминий или сплав между алуминий и графит, но Babolat C-Drive е част от високия клас ракети, които са направени на 100% от висококачествен графит. Към това прибавете и следните иновативни технологии, помагащи на играта ви:

Side Cortex
Side Cortex е специална система, разположена от двете страни на рамката на ракетата. Нейната функция е да филтрира и обира негативните вибрации по време на удар, намалявайки по този начин напрежението в китката, ставите и лакътя.

Zylon Matrix
Технология, която олекотява рамката на ракетата и по този начин подобрява маневреността и стабилността осигурявайки ви както по-бързи реакции, така и по-добър контакт с топката по време на удар.

Характеристики
Марка
Babolat
Размер на главата (кв. инча)
102
Тежест (гр.)
265
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
345
Дължина (инча)
27
Материал
Graphite

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!