Ски панталон The North Face Powerflo Pant (светло син)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: T93IFJ-NXS
519,00 лв. 449,00 лв.

Напълно водоустойчиви и изключително издръжливи на износване, ски панталоните The North Face Powderflo Pant са създадени специално за тези от вас, които не искат да правят компромиси с качеството и желаят само най-добрата екипировка.

Характеристики:

✔ Два странични джоба с цип
✔ Заден джоб с цип
✔ Водоустойчиви шевове
✔ Колената са анатомично оформени за пълна свобода и удобство при движение
✔ Стандартна кройка - нито прекалено тесни, нито прекалено широки
✔ StretchVent гети с ластик за захващане през обувките - патентовани от The North Face гети от най-високо качество. Еластични, удобни и осигуряващи много добра защита от проникване на сняг и дъжд в обувката ви. В същото време спомагат за ефективната вентилация на ски екипировката ви, така че тя да "диша", а не да спарва тялото ви.

Използвани технологии:

GORE-TEX Pro
Направено е от материята GORE-TEX Pro - нещо наистина специално, което се използва най-вече в професионалната ски и планинска екипировка. При нея компромиси просто няма и всичко е на професионално ниво. При проливен дъжд дрехата не пропуска вода, а същото се отнася и за вятър, дори и при силна буря. Към това прибавете и дишащите ѝ свойства, така че потта бързо се изпарява и да не остава по тялото ви. Освен това материята е издръжлива на износване и това ви гарантира, че дрехата дълго време ще ви служи вярно. Към това прибавете и способността му да приема специфичната форма на тялото ви осигурявайки по този начин максимална свобода на движение.

ChimneyVenting
Качествена патентована технология на The North Face, която позволява на дрехата ви да диша и по този начин тялото ви да поддържа оптимална за спорт телесна температура. Представлява стратегически разположени отвори, намиращи се в областта на бедрото, които се "задействат" с отварянето на цип. Позволява на въздуха, идващ от долната част на панталона, лесно да премине през него и по този начин се избягва неприятният ефект на спарването. В същото време тези отвори са с мрежесто покритие, така че да не дават възможност на снега да прониква вътре в панталоните. Крайният ефект е намаляване на натрупаната телесна топлина и влажност вътре в дрехата, осигурявайки оптимална "дишаемост" и съответно усещане за комфорт типични само за най-високия клас ски екипировка.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!