Ски панталон The North Face Chakal Pant (кафяв)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: NF0A3IF9-37U
455,00 лв. 395,00 лв.

The North Face Chakal Pant са серия ски панталони от високия клас, направени от материя, която ви осигурява максимална свобода на движение. Леки, топли и удобни, панталоните за ски ще ви осигурят максимален комфорт на ски пистата.

Характеристики:

✔ Два странични джоба с цип
✔ Водоустойчиви шевове
✔ Колената са анатомично оформени за пълна свобода и удобство при движение
✔ Направено по технологията DryVent 2L - дишаща водоустойчива, ветроустойчива материя, типична за високия клас ски дрехи на The North Face
✔ Heatseeker Eco изолация - лека и в същото време изключително ефективна изолация, защитаваща ви от лошото време
✔ StretchVent гети с ластик за захващане през обувките - патентовани от The North Face гети от най-високо качество. Еластични, удобни и осигуряващи много добра защита от проникване на сняг и дъжд в обувката ви. В същото време спомагат за ефективната вентилация на ски екипировката ви, така че тя да "диша", а не да спарва тялото ви.
✔ ChimneyVenting - отлична вентилация на дрехата, не позволяваща спарване и натрупване на влага или топлина вътре в нея

Използвани технологии:

DryVent 2L
Специална висококачествена тъкан, патентована от The North Face, която е напълно водонепромокаема, спира вятъра и в същото време позволява на тялото ви да диша.

Външният слой на тази материя е покрита със специален спиращ водата слой, който не позволява на капките или вятъра да проникнат в нея. В същото време материята е така направена, че да позволява потта да прониква отвътре навън и по този начин да се изпарява, поддържайки оптимална телесна температура. Крайният ефект е комфорт типичен единствено за най-високия клас ски екипировка.

Heatseeker Eco
Heatseeker Eco е иновативна изолация, направена на 100% от рециклирани полиестерни влакна и използвана във високия клас дрехи на The North Face. Еко материята, освен щадяща природата, е изключително ефективна, а в същото време е и забележително лека - нещо важно, ако желаете дрехата ви да е комфортна, а не тежка и неудобна за спорт.

ChimneyVenting
Качествена патентована технология на The North Face, която позволява на дрехата ви да диша и по този начин тялото ви да поддържа оптимална за спорт телесна температура. Представлява стратегически разположени отвори, намиращи се в областта на бедрото, които се "задействат" с отварянето на цип. Позволява на въздуха, идващ от долната част на панталона, лесно да премине през него и по този начин се избягва неприятният ефект на спарването. В същото време тези отвори са с мрежесто покритие, така че да не дават възможност на снега да прониква вътре в панталоните. Крайният ефект е намаляване на натрупаната телесна топлина и влажност вътре в дрехата, осигурявайки оптимална "дишаемост" и съответно усещане за комфорт типични само за най-високия клас ски екипировка.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!