Ски яке The North Face Sickline Jacket (зелено & синьо)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: T93LUT-6NH
630,00 лв. 549,00 лв.

The North Face Sickline Jacket на практика олицетворява какво трябва да представлява едно наистина висококачествено ски яке - да защитава от природните стихии, да е леко и удобно, да е издръжливо на износване и да ви дава сигурност, че с него нищо няма да ви попречи за един приятен и изпълнен с позитивни емоции ден по пистите.

Характеристики:

✔ Стандартна кройка - нито прекалено вталено, нито прекалено широко
✔ Двуслойна DryVent материя - водонепромокаема, устойчива на вятър и позволяваща на тялото ви да диша
✔ Мека и удобна качулка, която се регулира спрямо вашите предпочитания
✔ Вътрешен джоб за телефон с дупка за кабела така, че той да ви е удобен и да не ви затруднява докато се наслаждавате на ски спускането
✔ Вътрешен джоб за ски очила
✔ Малък джоб на ръкава, подходящ за карта за лифта
✔ Два удобни странични джоба с цип, още един джоб с цип в областта на гърдите
✔ Вентилационни панели под мишниците, които можете да използвате с едно разкопчаване на ципа

Използвани технологии:

DryVent 2L
Специална висококачествена тъкан, патентована от The North Face, която е напълно водонепромокаема, спира вятъра и в същото време позволява на тялото ви да диша.

Външната част на тази материя е покрита със специален спиращ водата слой, който не позволява на капките или вятъра да проникнат в нея. В същото време материята е така направена, че да позволява потта да прониква отвътре навън и по този начин да се изпарява, поддържайки оптимална телесна температура. Крайният ефект е комфорт, типичен единствено за най-високия клас ски екипировка.

PrimaLoft Black
Висококачествен тип изолация, използвана само в най-високия клас дрехи на The North Face. Тя е създадена в отговор на стандартните проблеми, свързани с дрехите с нискокачествената изолация - твърди, некомфортни за носене, трудни за опаковане в багажа и с ниско ниво на ефективност, що се отнася за изолационните свойства.

PrimaLoft Black е точно обратното - на практика в нея напълно са елиминирани т.нар. "студени петна", а самата тъкан е изключително мека и приятна на допир. Що се отнася до изолацията, проникването на влага и вятър е напълно елиминирано, а в същото време материята е дишаща и позволява потта да се изпарява и по този начин да се запази оптимална за спорт телесна температура.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!