Ски яке The North Face Goldmill Parka Jacket (черно & бордо)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: NF0A4QXF-SG1
595,00 лв. 519,00 лв.

The North Face Goldmil Parka Jacket е от високия клас ски екипировка, която не само ви защитава от природните стихии, но осигурява нужния комфорт за един приятен и изпълнен с множество ски спускания ден.

Иновативната материя DryVent ви защитава от сняг, дъжд и умерено силен вятър без това да доведе до спарване на тялото. Дори напротив – отличните дишащи свойства изпаряват потта и позволяват на дрехата да „диша“ дори и при интензивни натоварвания.

Характеристики:

✔ Джоб за ски очила
✔ Вътрешен джоб за телефон с дупка за кабела така, че той да ви е удобен и да не ви затруднява докато се наслаждавате на ски спускането
✔ Вентилационни панели под мишниците, които можете да използвате с едно разкопчаване на ципа
✔ Удобно разположени предни джобове с цип
✔ Малък джоб на ръкава, подходящ за карта за лифта
✔ Висококачествен цип по цялата дължина на дрехата с велкро покритие, спиращо вятър, сняг или дъжд
✔ Регулираща се по размер качулка, която позволява да бъде напълно премахната, ако имате такова желание

Използвани технологии:

DryVent
Специална висококачествена тъкан, патентована от The North Face, която е напълно водонепромокаема, спира вятъра и в същото време позволява на тялото ви да диша.

Външната част на тази материя е покрита със специален спиращ водата слой, който не позволява на капките или вятъра да проникнат в нея. В същото време материята е така направена, че да позволява потта да прониква отвътре навън и по този начин да се изпарява, поддържайки оптимална телесна температура. Крайният ефект е комфорт, типичен единствено за най-високия клас ски екипировка.

Heatseeker Eco
Heatseeker Eco е иновативна изолация, направена на 100% от рециклирани полиестерни влакна и използвана във високия клас дрехи на The North Face. Еко материята, освен щадяща природата, е изключително ефективна, а в същото време е и забележително лека - нещо важно ако желаете ски якето ви да е комфортно, а не тежко и неудобно за спорт.

Secure-Velcro
Това е технология, която ви защитава от навлизане на вода или студен въздух вътре под дрехата. На практика това става чрез регулиране на маншети със специален дизайн, намиращи се около китките или глезените. Допълнителна подплата осигурява усещане за мекота и комфорт в зоните, където кожата се допира до дрехата.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!