Ски яке The North Face Chakal Jacket (жълто)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: T93IFZ-6UR
700,00 лв. 575,00 лв.

Направено от водонепромокаемата и дишаща материя DryVent 2L, ски якето The North Face Chakal Jacket е типичният представител на високия клас ски екипировка на The North Face – удобно, качествено, здраво и защитаващо тялото ви от природните стихии.

Характеристики:

✔ Вентилационни панели под мишниците, които можете да използвате с едно разкопчаване на ципа
✔ Вътрешен джоб с цип, в който можете да поставите телефон. А чрез малката и полезна вътрешна „кука“ можете да поставите така кабела на слушалките, че да ви е удобен и да не ви пречи
✔ Два странични джоба с цип
✔ Още два леснодостъпни джоба с цип в областта на гърдите
✔ Допълнителен джоб на китката с връв за кърпичка за ски очила
✔ Регулираща се по размер качулка, която позволява да бъде напълно премахната, ако имате такова желание

Използвани технологии:

DryVent
Специална висококачествена тъкан, патентована от The North Face, която е напълно водонепромокаема, спира вятъра и в същото време позволява на тялото ви да диша.

Външната част на тази материя е покрита със специален спиращ водата слой, който не позволява на капките или вятъра да проникнат в нея. В същото време материята е така направена, че да позволява потта да прониква отвътре навън и по този начин да се изпарява, поддържайки оптимална телесна температура. Крайният ефект е комфорт, типичен единствено за най-високия клас ски екипировка.

Heatseeker Eco
Heatseeker Eco е иновативна изолация, направена на 100% от рециклирани полиестерни влакна и използвана във високия клас дрехи на The North Face. Еко материята, освен щадяща природата, е изключително ефективна, а в същото време е и забележително лека - нещо важно ако желаете ски якето ви да е комфортно, а не тежко и неудобно за спорт.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!