Раница Head Tour Team Gravity

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 283170-BKTE
129,00 лв. 90,00 лв.

Head Tour Team Gravity Backpack  е една наистина качествена, функционална и изпълнена с екстри раница, от която със сигурност ще останете доволни.

Централното отделение е достатъчно просторно, за да побере прилично голямо количество дрехи, а в долната част на раницата е разположено отделението за обувки (или потни дрехи). То не само ги отделя от останалото съдържание на раницата, ами е с вентилация и по този начин е решен проблемът с натрупването на неприятна миризма.

Отзад е отделението за тенис ракети, събиращо 1 или 2 ракети без калъфите. Отпред е разположен малък джоб с цип за аксесоари като ключове, портфейл и документи, а позицията му е такава, че ви позволява лесно и бързо да достигнете до тези често използвани предмети от ежедневието.

С раницата Head Tour Team Gravity не само ще изглеждате добре, ами и ще се чувствате добре. Основна заслуга за това има омекотеният гръб на раницата, както и омекотените ленти за носене на рамо, които между другото може и да се регулират по дължина спрямо вашите лични предпочитания.

Характеристики:

✓ Размери: 33 х 51 х 28 см.
✓ Голямо централно отделение
✓ Отделение за ракети
✓ Отделение с вентилация за обувки или потни дрехи
✓ Джоб с цип за дребни аксесоари
✓ Омекотен гръб на раницата и омекотена дръжка за носене в ръка
✓ Омекотени ленти за носене на гръб, позволяващи регулиране на размера
✓ Изработена от: 100% полиестер

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!