Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Бадминтон ракети

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Тип продукт
Тежест
Материал

Бадминтонът е един изключително забавен спорт изпълнен с динамика и способен да ви донесе много емоции. Ако сега правите първите си стъпки в бадминтона, имайте предвид, че екипировката за бадминтон определено не е скъпа - цените на ракетите за бадминтон  варират спрямо модела, но в TennisMall.bg можете да намерите голям избор бадминтон ракети на цени под 100 лв. 

Някои от ракетите за бадминтон са с калъф и наплетени, други са без подобни подаръци. Кой модел какво включва можете да видите в самото начало на описание на съответната ракетата за бадминтон. 

Разбира се, високият клас ракети за бадминтон са и на по-висока цена. При нас можете да намерите ракети за бадминтон с които се състезават професионалнтие играчи като Йоаким Фишър, Мадс Конрад Петерсен и Беатрис Коралес. 

Без значение дали търсите бюджетен вариант или най-висок клас бадминтон ракета, в TennisMall.bg сме ви подготвили богат избор от варианти. Ако пък не сте сигурни кой вариант ракета за бадминтон да поръчате или имате нужда от съвет, не се колебайте да се свръжете с нас на посочения телефон за контакт - с радост ще ви помогнем да направите правилният избор ракета за бадминтон! 

Филтри
Подреди по