Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Промо: Ракетата на Джокович на половин цена

7 юни 2022
Промо: Ракетата на Джокович на половин цена
 

Ракетата на Джокович на половин цена

Качествените тенис ракети често са много скъпи и цени от 400-500 лв. са непосилни за повечето люботели на тениса. Но в TennisMall.bg може да намерите много атрактивни оферти и намаления, а днес ви представяме едно от тях:  

Head Graphene 360+ Speed Pro

Speed серията на HEAD е тази, с която играе Ноле, а в началото на 2022 г. излезе новият модел на ракетата. Което веднага доведе до понижаване на цената на предходната версия и именно нея предлагаме на вашето внимание. 

Накратко за ракетата:
Graphene 360+ Speed Pro е на практика най-високият клас тенис ракета. При нея всеки детайл е изпипан до съвършенство, използваните материали са от най-високо качество, а въведените иновативни технологии са най-доброто, което светът на тениса може да ви предложи. Това е и причината тенис легенда като Новак Джокович години наред да се състезава само и единствено с този модел. 

Самата ракета тежи 310 грама, а размерът на главата е 100 кв. инча. Това я прави подходящ избор както за начинаещи, така и за изключително напреднали тенисисти. Тук е моментът да се отбележи, че малко по-голямата тежест прави ракетата неподходяща за деца или дами, които желаят леки и ненатоварващи физиката ракети. 

Иновативните материали и технологии, подпомагащи вашата игра:
Graphene 360+

HEAD са единствените, които използват иновативния материал графен в своите ракети, а от въвеждането му преди няколко години не спират да подобряват този и без това толкова успешен продукт. Най-новата версия е наречена „360+” и реално представлява добавянето на технологията „Spiralfiber“.

При нея специални усукани микровлакна, разположени в рамката на ракетата, намаляват деформацията ѝ по време на удар и осигуряват по-добра маневреност и в същото време добавят допълнителна доза сила в ударите ви. Това се дължи на факта, че трансферът на енергия при новия Графен е значително по-добър и това съответно води до споменатата по-горе повече сила. Без това да става за сметка на контрола и пласирането на ударите.

Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Подобрено позициониране на втулките на кордажа
 
Вертикалните корди са разположени малко по-гъсто, което подобрява контрола в сравнение с предходния модел. Хоризонталните корди са малко по-широки, а това пък води до по-лесно генериране на сила и топспин в ударите.
 
Оптимизиран дизайн на рамката на ракетата
 
Повишена е стабилността на рамката, което намалява нежеланите вибрации и подобрява усещането за комфорт по време на игра. Намалени са и натоварванията върху китката и рамото, като по този начин е минимизиран риска от контузии. Към това прибавете и нещо много важно - оптимизираният дизайн води и до още повече скорост в ударите ви в сравнение с предходните модели.
TennisMall.bg - Вашият Тенис Магазин