Маратонки Nike Court Air Zoom GP Turbo

  • Марка: Nike
  • Кат. номер: CK7513-024
274,00 лв. 239,00 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Натоварването върху тенис обувките може да бъде жестоко - постоянни смени на посоката, резки спирания, кратки, но интензивни натоварвания. Затова за тенис корта са нужни качествени маратонки, на които може да се разчита, а от Nike са категорични, че новият Nike Court Air Zoom GP Turbo модел е точно такъв. Причина за това смело твърдение е комбинацията от високи технологии и качествени материали, а кои са те и каква им е функцията можете да научите тук:

Характеристики:
✓ Подсилена област, така че при приплъзване по корта самата маратонка да не се протрива и разпокъсва.
✓ Специален дизайн, при който на ключови места е избегната употребата на шевове, така че да ви бъде осигурена дадена максимална гъвкавост и свобода на движение, и в същото време да се намали напрежението върху обувката.
✓ Отлични дишащи свойства предотвратяващи неприятни ефекти като спарване и натрупване на неприятна миризма вътре в обувката

Nike Air Zoom
Това е изключително лека и издръжлива въздушна пластина, намираща се по цялата дължина на обувката. Изградена е от микроскопични влакна, които при натиск се свиват, а след това бързо възстановяват първоначалната си форма. Целта ѝ е да омекоти напрежението при резките спринтове, спирания или смени на посоката, като по този начин предпазва не само стъпалото, но също така ставите и сухожилията, намалявайки риска от болки и дори контузии. Освен това Nike Zoom е много тънка, което позволява на крака ви да е още по-близо до земята и по този начин подобрява стабилността, особено при бързите резки движения.


Dynamic Fit
Разработена от Nike иновация, която позволява на самата маратонка с времето "да се напасне" към вас, без значение какъв точно тип стъпало имате. С приемането на формата на крака ви се постига неповторим комфорт, а също така се подобрява стабилността и се намалява риска от контузии. Какво точно представлява самата система можете да видите във видеото тук.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!