Маратонки Head Revolt Team 3.5 (черно & сиво)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 273201
199,00 лв. 99,50 лв.
Подробно описание

Ако се колебаете за размера, кликнете тук за таблица с размерите

Head Revolt Team 3.5 са от високия клас тенис обувки, осигуряващи забележителна стабилност при движението по корта – било то при резките спирания и спринтовете или смяната на посоката. Новата версия на модела идва и с изцяло нова горна част на обувката, която осигурява въпросната стабилност, но също така и много добра издръжливост на натоварвания, удължавайки по този начин „живота“ на обувката.

Технологии, подобряващи комфорта и повишаващи стабилността и здравината на тенис обувките:

HEAD Energy Frame
Head е един от лидерите не само в света на тениса, ами и в ски екипировката. Системата "TPU" е вдъхновена именно от ските и ви гарантира изключителна стабилност, когато се движите настрани по корта. "Energy Frame" е дотолкова успешна и ефективна технология, че вече се използва в на практика почти всички HEAD спортни обувки от високия клас.

HEAD Drift Defense
В тениса най-сериозното натоварване в обувката е в областта над пръстите на краката. Именно там е едно от първите места, където дадена обувка започва да се къса, а издръжливостта в тази област прави разликата в качеството между различните модели. Системата "Drift Defense" е специална разработка, която подсилва маратонката точно в тази област и удължава издръжливостта ѝ на натоварване.

HEAD Cooling System
За да е качествена една обувка, то тя трябва да е не само издръжлива и удобна, ами да се отличава и с добра вентилация. Със системата "Cooling System" се постига именно това.

HEAD Lateral Control
Тенисът е спорт, в който движението с краката е изключително динамично и именно поради това обувките са много важна част от екипировката. Високият клас тенис обувки на Head се отличава с добавка, която прави движението по корта още по-стабилно – става въпрос за системата "Lateral Control", при която стабилността при движението настрани по корта е издигната на още по-високо ниво.

HEAD Hybrasion+
Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!