Кордаж Head Reflex MLT (бежов)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 281304-NT
29,00 лв.

Кордажът Head Reflex MLT е един наистина качествен продукт, който съчетава в себе си способността да генерирате малко повече сила в ударите си, а и подобрява контрола и насочването им.

Друга много важна характеристика на кордажа е това, че обира максимално нежеланите вибрации и не натоварва удрящата ръка, което го прави идеален за тези от вас, имащи проблеми с т.нар. "тенис лакът".

Това се постига благодарение на специалното влакно на кордажа, изработено от цели 1300 мини-влакна, ефектът от които е мекота и сериозно намаление на вибрациите по време на нанасяне на удар по топката.

Мултивлакната представляват сложка усукана кострукция със стотици и дори хиляди синтетични микровлакна. Тези  микровлакна могат да бъдат с различни размери, форми или материали. HEAD използва както традиционните кръгли влакна, така и такива със специални форми. Микровлакната са подредени в синтетична гумена матрица, за да се създаде меко и по-наситено усещане за топката.

След това кордажите са покрити с тънък слой от термопластични материали със специални добавки, които увеличават съпротивлението и осигуряват перфектното възстановяване на кордажа след всеки удар. Кордажите от мултивлакна са щадящи за ръката, удобни, мощни и гарантират отлично представяне на всеки играч.

Характеристики:
✓ Дължина: 12 метра
✓ Цвят: натурален (бежов)

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!