Кордаж Head Lynx Tour (бежов) - 200 метра

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 281799
369,00 лв. 332,00 лв.

Кордажите от серията "Lynx" като цяло са едни от най-популярните сред тенисистите – било то любители или професионалисти. А модификацията "Tour" е създадена за играчи, които могат лесно да генерират сила в ударите си, но се нуждаят от добър контрол и топспин. Именно тези две характеристики са отличителните черти на кордажа Head Lynx Tour, а към това добавете и сравнително добрата му издръжливост без това да става за сметка на комфорта по време на игра.

Кордажите от моно влакна са с по-проста конструкция, тъй като са съставени от един материал, който е разпънат до определената дължина и диаметър. Те са изградени от високо-технологични продукти като специалния Полиестерен материал и добавките, които са получени при сложен  процес на увеличаване на специфични качества на веществата.

Еластичността на тези влакна осигурява отличен спин и контрол, а комбинацията от структура и материал гарантира дълъг живот и отлично представяне. Кръстосаните кордажи могат да бъдат проектирани по много начини: с форма, увеличаваща спина и с покрития, удължаващи живота им.

Характеристики:
✓ Дължина: 200 метра
✓ Цвят: Бежов

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!