Кордаж Head Gravity Hybrid (бял)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 281124-WH
29,00 лв.
Подробно описание

Head Gravity Hybrid е част от иновативната серия хибридни кордажи на HEAD, която за разлика от стандартните хибриди, се състои от две полиестерни влакна.

Вертикалните влакна са с триъгълна форма и имат способността да осигуряват допълнително сцепление между топката и самия кордаж, а хоризонталните са много гладки закръглени влакна, които ви помагат да генерирате допълнителна доза топспин в удара.

Ефектът е висококачествен кордаж, осигуряващ ви впечатляваща комбинация от издръжливост на късане, точност в ударите  и лесно генериране на топспин.

Кордажите от моно влакна са с по-проста конструкция, тъй като са съставени от един материал, който е разпънат до определената дължина и диаметър. Те са изградени от високо-технологични продукти като специалния Полиестерен материал и добавките, които са получени при сложен процес на увеличаване на специфични качества на веществата.

Еластичността на тези влакна осигурява отличен спин и контрол, а комбинацията от структура и материал гарантира дълъг живот и отлично представяне. Кръстосаните кордажи могат да бъдат проектирани по много начини: с форма, увеличаваща спина и с покрития, удължаващи живота им.

Характеристики:
✓ Дължина: 12 метра
✓ Цвят: Бял

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!