Кордаж Babolat RPM Hurricane (жълт)

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 241141-113
35,00 лв. 29,00 лв.Издръжливост, максимален контрол и топспин - това са трите отличителни черти на Babolat RPM Hurricane.

Според класификацията на Babolat, този модел кордаж е подходящ за играчите от т.нар.  "Профил C"  т.е. за тези от вас, които често късат кордаж и търсят издръжливост, както и повече контрол при насочването на ударите.


Babolat RPM Hurricane е един от най-често срещаните кордажи при професионалистите, а с него играят тенисисти като Райън Харисън и Жулиен Бенето. Принадлежи към групата  "полиестерни моно влакна" - това са синтетични кордажи, направени с PET добавки, които значително подобряват характеристиките му. Моно влакната са резултат от сложни химически процеси и с такава структура, които ги прави най-твърдите сред кордажите.

Дебелина на кордажа 1.25 мм. - кордажите с дебелина в рамките на 1.20 - 1.25 мм. се отличават с повече сила и комфорт за сметка на по-малка издръжливост. Тези с дебелина 1,30 - 1.35 са с по-добра издръжливост, но за сметка на по-малък комфорт и сила в ударите.

Характеристики:
✓ Отличителни черти: Лесно генериране на топспин, забележителна издръжливост и отличен контрол.
✓ Цвят: жълт

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!