Кордаж Babolat Babolat Xcel (натурален)

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 241110-128
41,00 лв. 35,00 лв.
Подробно описание

Кордажът Babolat Xcel предлага впечатляваща комбинация от комфорт, усет и сила. А може би най-ярката му отличителна черта е способността да абсорбира вибрациите и да намалява до минимум натоварването в удрящата ръка - в китката, лакътя и рамото. Към това прибавете и способността му да генерира една допълнителна доза сила, което прави ударите ви по-мощни и ви помага в опитите да запишете директен уинър.

В официалната категоризация на Babolat този кордаж е подходящ за играчите от "Профил А" т.е. за търсещи сила и комфорт в ударите си тенисисти.

Принадлежи към групата  "синтетични кордажи от мулти влакна " - това са синтетичните кордажи с най-близки характеристики до естествените кордажи. Направени са от няколкостотин синтетични микровлакна и са подредени в матрица, която образува сърцевината на влакното. Усуканата сърцевина дава на кордажа по-голяма еластичност и гъвкавост. Централното влакно е защитено от няколко външни обвивки, подобряващи още повече издръжливостта.

Дебелина на кордажа - кордажите с дебелина в рамките на 1.20 - 1.25 мм. се отличават с повече сила и комфорт за сметка на по-малка издръжливост. Тези с дебелина 1,30 - 1.35 са с по-добра издръжливост, но за сметка на по-малкък комфорт и сила в ударите.

Характеристики:
✓ Цвят: Натурален (бежов)

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!