fbpx

Как да поръчам?

Ако предпочитате, можете да направите вашата поръчка директно по телефона на 0700 800 07 или 0899 747 090. А ако желаете, можете да сторите това директно в сайта, следвайки следните четири лесни стъпки: 

1. Влезте във вашия профил. Това можете да сторите в най-горната дясна част на сайта, кликайки на надписа "Вход". Ако все още не сте се регистрирали, можете да сторите това кликайки на надписа "Регистрация".

2. След като сте влезли във вашия профил, изберете желания продукт, който искате да купите. Натиснете бутон "КУПУВАМ", за да добавите продукта във вашата потребителска количка. В този момент ще ви се появи малък прозорец, в който можете да посочите дали искате да "Продължите с пазаруването" т.е. да добавите нови продукти или да "Финализирате" вашата поръчка. Въпросният прозорец ще е активен около 10 секунди, а ако не натиснете нищо, просто ще изчезне и на вашия екран ще видите продуктът, който сте разглеждали до този момент. 

 

3. В моментът, в който сте преценили, че сте добавили във вашата количка всички желани от вас продукти, вече е време да финализирате поръчката си. За да сторите това, кликнете върху сумата на вашата поръчка, намираща се в най-горния десен ъгъл на сайта. След като кликнете върху сумата, ще ви се отвори ново прозорче, в което са изброени желаните от вас продукти, а под тях се намира бутон "Финализиране". Кликнете върху него. 

  

4. Ще ви се зареди нова страница (последната). На нея ще е изписан адресът за доставка, който сте отбелязали при регистрацията си. Ако имате желание, можете да добавите нов. Малко по-долу са посочени методите за доставка, където да посочите кой вариант предпочитате - доставка до най-удобния за вас офис на куриерска фирма Еконт или директно до ваш адрес.

Малко по-надолу се показва метода на плащане - наложен платеж т.е. плащате на куриера, когато получите вашата поръчка. Ако желаете да платите с карта, можете да сторите това, когато получавате вашата пратка в офис на Еконт. Всеки офис на Еконт е снабден с ПОС терминал. Или ако желаете, можете да платите по банков път. За целта финализирайте вашата поръчка, а след това ние ще ви се обадим по телефона, за да ви я потвърдим и в последвалия телефонен разговор уведомете нашите служители, че желаете плащане с банков превод. 

5. По-долу ще видите и списък с желаните от вас продукти, както и тяхната цена. Под този списък е полето за допълнителен коментар, в което можете да напишете каквато и да е било информация, която смятате, че ще е полезна по отношение на вашата поръчка или осъществяването на доставката.

 

Това е, току що финализирахте вашата поръчка. На посочената при регистрацията електронна поща ще получите имейл с пълна информация относно вашата поръчка. Ако имате каквито и да е било въпроси, можете да се свържете с нас на тел. 0899 747 090. Благодарим Ви, че пазарувахте в TennisMall.bg!

 


всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация