Но какво е доброто и качествено обслужване, ако липсват добрите цени? Ние от TennisMall.bg сме горди, че комбинираме всичко това и успяваме да поддържаме едни от най-ниските и атрактивни цени не само в България, ами и в Европа. Разбира се, продуктите са хиляди и понякога при някои от тях не успяваме навреме да актуализираме цената.

В желанието си да затвърдим лидерската си позиция в България, ви предлагаме т.нар. "Гарантирано най-добри цени". Затова ако срещнете някъде в България - било то сайт или магазин - по-ниска цена от предложената в TennisMall.bg, тогава моля да ни пишете на посочените от нас контакти или да се свържете с нас на тел. 0899 747 090. Единственото условие е да ни изпратите линк към продукта или снимка с цената му (ако е в нормален магазин). Без излишни въпроси или бавене, ние ще ви предложим не просто по-ниска цена от тази, за която ни съобщавате, ами ще ви изпратим и допълнителен подарък. 

Имате друг въпрос? 
Ако имате какъвто и да е било въпрос относно ваша поръчка, начинът по който е доставена или се интересувате от бъдеща поръчка, тогава Ви молим да се свържете с нас на тел. 0899 747 090. Ще се опитаме да Ви бъдем максимално полезни. 


всичко за вашата
тенис екипировка


 
Тенис мол ЕООД
За повече информация относно избора на покупка моля посетете нашия ИНФО ЦЕНТЪР » Тук

Контакт с нас

070080007
info@tennismall.bg
www.tennismall.bg

Следете ни

Бюлетин

Научете първи за намаленията и новите продукти
×

Вход

или Регистрация