fbpx

Ами ако размерът не ми стане? Това е един от най-често задаваните въпроси при пазаруването онлайн на дрехи и обувки. В желанието си да осигурим на клиентите си възможно най-добрите условия, от TennisMall.bg ви предлагаме следните начини на действие, ако сте поръчали и получили продукт, който не ви става като размер: 

Свържете се с нас на телефони 0700 800 07 или 0899 747 090. Обяснете накратко ситуацията на нашия служител  - кажете вашите имена и номер на поръчка, както и кой продукт не ви става като номер. Възможните ситуации са три:

- Разполагаме в наличност с желания от вас номер на съответния продукт. В такъв случай ще ви го изпратим отново на посочен от вас адрес - безплатно, транспортните разходи ще са за наша сметка! Единствените транспортни разходи, които трябва да покриете, са за връщането на продукта, който не ви е станал като номер. Адресът, на който да го върнете, е следният: гр. София, офис на Еконт в "Бизнес Парк София", получател: Тенисмол ЕООД, тел. за връзка 0899 747 090. В денят, в който продуктът пристигне в Бизнес Парк София, ние ще ви изпратим безплатно новия номер от дрехата или обувките. 

- Не разполагаме в наличност с желания от вас номер на съответния продукт. В такъв случай ще ви предложим подобни продукти с желания от вас номер/размер. Вие ще прецените дали искате да ви изпратим някой от тях. Ако отговорът е "Да", тогава ще ви го изпратим на посочен от вас адрес - безплатно, транспортните разходи ще са за наша сметка! Единствените транспортни разходи, които трябва да покриете, са за връщането на продукта, който не ви е станал като номер. Адресът, на който да го върнете, е следният: гр. София, офис на Еконт в "Бизнес Парк София", получател: Тенисмол ЕООД, тел. за връзка 0899 747 090. В денят, в който продуктът пристигне в Бизнес Парк София, ние ще ви изпратим безплатно новия номер от дрехата или обувките. 

- Не  разполагаме в наличност с желания от вас номер и не сте си харесали някой измежду предложените ви подобни продукти - тогава свържете се с наш представител на 0700 800 07 или 0899 747 090 и кажете, че желаете да ви възстановим заплатената сума или да ви изпратим ваучер на същата стойност. В случай, че все пак желаете да ви възстановим сумата, моля изпратете ни на имейла за връзка вашата банкова сметка, IBAN и име на тутиляр на сметката. 

Не забравяйте, че за нас от TennisMall.bg едно от най-важните неща е клиентът да остане доволен. Така че не се колебайте да ни се обадите на 0700 800 07 или на 0899 747 090,  ако изпаднете в каквото и да е било затруднение, свързано с доставката на поръчания от вас продукт, имате нужда от съдействие в определена ситуация или просто се нуждаете от информация. Екипът на TennisMall.bg ще направи всичко по силите си да ви съдейства. 


everything for your
tennis equipment


 
Tennismall Ltd.
Need help? Visit our “Help Center” » Click here

Contact us

+44 20 3290 9332
support@tennismall.eu
www.tennismall.eu

Follow us

Newsletter

Join our mailing list to learn about new products and sales
×