Search

Съвсем наскоро от HEAD обявиха, че пускат нова още по-добра версия на прословутата серия "Speed" -  една от най-продаваните и най-харесвани от любителите ракети. Всъщност според мнозина това е може би най-качествената ракета на пазара и модел, с който играят един куп професионалисти, сред които са имена като Новак Джокович и Александър Зверев.

Какви са новостите?
✓ Новата технология Graphene 360 даваща ви изключителна сила в ударите, благодарение на подобрената стабилност и отличния трансфер на енергията от ракетата към топката.
Оптимизиран дизайн на рамката на ракетата за повече скорост
✓ Подобрено позициониране на втулките на кордажа за още по-добър контрол na ударите
✓ Страхотен дизайн и цветове

Серията включва в себе си пет различни модела ракети. Общото между тях е, че са идентични като материали и използвани технологии, единствените разлики са в тежестта на ракетите. Идеята е, че ако искате ракета като да кажем тази на Джокович, но тя ви е прекалено тежка, тогава да можете да вземете идентичен, но малко по-лек вариант.

Head Graphene 360 Speed Pro е моделът, с който се състезава Новак Джокович. Тежи 310 грама, размерът на главата е 100 кв. инча и като цяло е ракета, предназначена както за начинаещи, така и за напреднали любители. Не е подходяща за тийнейджъри, тъй като е прекалено тежка.

Head Graphene 360 Speed MP е моделът, с който се състезава младата звезда Александър Зверев. Тежи 300 грама, размерът на главата е 100 кв. инча и подобно на модела на Ноле, е ракета предназначена за тези от вас, които искат нещо наистина качествено - без значение дали сега започвате или играете от дълго време.

Head Graphene 360 Speed MP Lite е олекотеният вариант на ракетата на Ноле. Разликата между двете е, че този модел тежи 275 грама (докато на Джокович е 300), а всичко останало е идентично - размер на главата, технологии, материали и т.н.

Head Graphene 360 Speed Lite е най-леката ракета в серията "Speed" и тежи само 265 грама. Предназначена е както за тийнейджъри, така и за дами, желаещи по-лек вариант от традиционните мъжки ракети.

Head Graphene 360 Speed S е междинен вариант и със своите 285 грама заема т.нар. "златна среда" по отношение на тежестта. Предназначен за тези от вас, които намират ракетите на професионалните тенисисти за прекалено тежки, но в същото време не желаят олекотени ракети

Вижте и детските модели на ракетата на Новак Джокович:

Head Graphene 360 Speed Jr. 26 е детският вариант на ракетата на Джокович. Идентична е с тази на Ноле по отношение на материали и технологии, разликата е единствено в параметрите, които са съобразени с детската физика. Тежи 250 грама, размерът на главата е 100 инча, а дължината - 26 инча или с други думи казано отличен избор за деца на възраст между 9 и 11 години.

Head Graphene 360 Speed Jr. 25 е детският вариант на ракетата на Джокович. Идентична е с тази на Ноле по отношение на материали и технологии, разликата е единствено в параметрите, които са съобразени с детската физика. Тежи 230 грама, размерът на главата е 100 инча, а дължината - 25 инча или с други думи казано отличен избор за деца на възраст между 8 и 10 години.


everything for your
tennis equipment


 
Tennismall Ltd.
Need help? Visit our “Help Center” » Click here

Contact us

+44 20 3290 9332
support@tennismall.eu
www.tennismall.eu

Follow us

Newsletter

Join our mailing list to learn about new products and sales
×