Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

До -55% на тенис ракети Babolat Pure Drive в TennisMall.bg

9 септември 2021
До -55% на тенис ракети Babolat Pure Drive в TennisMall.bg

До -55% на тенис ракети Babolat Pure Drive в TennisMall.bg!

Търсите качествена тенис ракета, но в същото време искате да е на добра цена? Е, няма нужда да търсите повече, последната промоция на TennisMall.bg ви предлага точно това!

Babolat Pure Drive са едни от най-обичаните и ценени ракети в света на тениса, но като всички ракети от най-високия клас, и цената им бе доста висока. Досега! От днес ви предлагаме три модела от серията Pure Drive на половин цена, че дори и още по-евтино.

Запознайте се в детайли с трите промоционални модела на Babolat Pure Drive с отстъпки достигащи до -55%:

Babolat Pure Drive - една от най-популярните ракети, не само сред любителите на тениса, ами и сред професионалистите. С нея се състезават имена като Фабио Фонини, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Лука Пуй и още много професионални тенисисти.

Технически характеристики:
Тежест: 300 грама
Размер на главата 100 кв. инча
Баланс: 320 мм.
Цена: 185 лв. (намалена от 411 лв.)

   

Babolat Pure Drive Super Lite - най-леката измежду всички от семейството на “Pure Drive” - тежи само 255 грама, а размерът на главата е 100 кв. инча. Предназначена е както за дамската част от любителите на тениса, така и за за юноши и девойки, които правят прехода от детските към ракетите за възрастни, и желаят наистина качествена ракета, отговаряща на високите им спортни амбиции.

Технически характеристики:
Тежест: 255 грама
Размер на главата 100 кв. инча
Баланс: 330 мм.
Цена: 155 лв. (намалена от 332 лв.)

   

Babolat Pure Drive Tour е с технически параметри, които я правят неподходяща за начинаещи, но в ръцете на напреднали тенисисти с добра техника, ракетата се превръща в истинско оръжие, което предлага ефективна комбинация от сила, контрол и маневреност. Като стана въпрос за техническите параметри, ето ги и тях:

Технически характеристики:
Тежест: 315 грама
Размер на главата 100 кв. инча
Баланс: 315 мм.
Цена: 215 лв. (намалена от 450 лв.)