Детски топки Babolat Green (8-10 год.)

  • Марка: Babolat
  • Кат. номер: 501066
9,90 лв.

Детските топки Babolat Green са част от "Play & Stay" програмата - това е програма на Международната тенис федерация, обявена за най-ефективната при обучението на децата. Основната идея е, че малчуганите  изпитват трудности при игра със стандартните топки и ако играят с такива, движещи се с по-малка скорост и отскачащи по-бавно, обучението им е значително по-ефективно, лесно и приятно.

Babolat Green са топки, движещи се със скорост, която е с 25% по-бавна от стандартните и по спецификации са предназначени за деца на възраст от 8 до 15 години, но препоръките ни са да се използват за деца, правещи първите си стъпки в тениса и намиращи се на възраст между 8 и максимум 10 години.

При игра с този модел топки, децата ще имат много повече време да се наместят за удара, да заемат подходяща позиция и да го изпълнят с подходящата техника. На начинаещите ще им бъде много по-лесно да играят, съответно удоволствието от играта ще е по-голямо и се запазва интерес към спорта, който вече не е толкова труден за малчуганите.

Съдържание на една кутия - 3 бр. топки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!