Детска тенис ракета Head Youtek Graphene Radical 26 (Мъри)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 232204
169,00 лв. 149,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с Head кордаж. Кордажът и наплитането са безплатни, както и доставката.

Изработена от най-новите и качествени материали, предлагаща допълнителна сила в ударите и възползваща се от всички предимства на новия материал графен - какво повече може да иска човек от една детска тенис ракета.

Всички тези качества характеризират новия Head Youtek Graphene Radical Junior 26, подходящ за деца на възраст между 10 и 12 години. Тежи 245 грама, големината на главата е 100 кв. инча и като цяло е изработена така, че да е подходящ избор за деца в тази възрастова група и да щади все още крехката им физика.

Базирана е на Radical серията, с която играе Анди Мъри. Използваните технологии са същите като тези в ракетите на професионалистите, а единствената разлика е, че е малко по-лека. Отличава се с много добър контрол, маневреност и по-лесно генериране на топспин в ударите. Подходяща е за млади състезатели, участващи по турнири и със сериозни амбиции, търсещи наистина качествена ракета.

Graphene
Тежестта в областта на шийката на ракетата е намалена, а въпросните няколко десетки грама са разпределени от шийката в посока главата и грипа на ракетата. Проблемът до този момент бе, че карбоновите нишки (които стандартно се използват при изработката на ракетите) не бяха достатъчно здрави и ако се осъществеше това разпределение на тежестта, то ракетата просто щеше да се счупи на две.

Решението? От HEAD използват революционния материал графен - най-лекият и в същото време най-здрав материал в света. По този начин се постига въпросното по-добро разпределение към по-важните зони като главата и грипа. Повече тежест към главата ви осигурява повече сила в ударите, а повече тежест в грипа води до по-добра маневреност. Ефектът от всичко това е, че можете да генерирате повече скорост в ударите си, влагайки по-малко сила.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
245
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
325
Дължина (инча)
26
Материал
Graphene

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!