Детска тенис ракета Head Graphene 360+ Speed 26 (Джокович)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 234110
219,00 лв. 197,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с Head кордаж, както и с Head калъф.

Ако за вашето дете търсите най-високия клас тенис ракета съчетаващa в себе си най-новите технологии в света на тениса, в такъв случай Head Graphene 360+ Speed 26 е вашият избор!

Това е детската версия на ракетата на Новак Джокович, което само по себе си говори достатъчно за качеството на продукта. Единствената разлика с ракетата на Ноле се състои в това, че парамтерите ѝ са съобразени с детската физика - по-лека и малко по-къса. Използвани са същите иновативни технологии и е направена от същите висококачествени материали.

26-инчовата детска ракета тежи 250 грама, a размерът на главата е 100 инча или с други думи казано отличен избор за деца на възраст между 9 и 11 години. Разбира се, не липсва и групата технологии, обединени под името "Graphene 360+", които подпомагат представянето на вашето дете на корта:

Graphene 360+
HEAD са единствените, които използват иновативния материал графен в своите ракети, а от въвеждането му преди няколко години не спират да подобряват този и без това толкова успешен продукт. Най-новата версия е наречена „360+” и реално представлява добавянето на технологията „Spiralfiber“.

При нея специални усукани микровлакна, разположени в рамката на ракетата, намаляват деформацията ѝ по време на удар и осигуряват по-добра маневреност и в същото време добавят допълнителна доза сила в ударите ви. Това се дължи на факта, че трансферът на енергия при новия Графен е значително по-добър и това съответно води до споменатата по-горе повече сила без това да става за сметка на контрола и пласирането на ударите.

Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Подобрено позициониране на втулките на кордажа
Вертикалните корди са разположени малко по-гъсто, което подобрява контрола в сравнение с предходния модел. Хоризонталните корди са малко по-широки, а това пък води до по-лесно генериране на сила и топспин в ударите.

Оптимизиран дизайн на рамката на ракетата
Повишена е стабилността на рамката, което намалява нежеланите вибрации и подобрява усещането за комфорт по време на игра. Намалени са и натоварванията върху китката и рамото, като по този начин е минимизиран риска от контузии. Към това прибавете и нещо много важно - оптимизираният дизайн води и до още повече скорост в ударите ви в сравнение с предходните модели.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
250
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
320
Дължина (инча)
26
Материал
Graphene 360+

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!