Детска тенис ракета Head Graphene 360+ Gravity 25 (Зверев)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 235511
199,00 лв. 179,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с Head кордаж, както и с Head калъф.

„Gravity“ е най-новата серия ракети на HEAD, а с нея вече се състезават едни от най-големите звезди на АТР тура. Детската версия запазва всички технологии и иновативни материали на моделите за възрастни от серията “Gravity”, a разликата е в параметрите на ракетата – тежи 230 грама и е с дължина от 25 инча или с точно такива параметри, че да е подходяща за деца между 8 и 10 години.

Една от основните характеристики на тази серия е големият "суийтспот" на ракетите – областта от кордажа, с която ако е нанесен удара, то той е с отличен контрол и голяма сила в него. Към това прибавете и иновативния дизайн на ракетите, които от едната страна са с червена разцветка, а от другата - тюркозаена.

Graphene 360+
HEAD са единствените, които използват иновативния материал графен в своите ракети, а от въвеждането му преди няколко години не спират да подобряват този и без това толкова успешен продукт. Най-новата версия е наречена „360+” и реално представлява добавянето на технологията „Spiralfiber“.

При нея специални усукани микровлакна, разположени в рамката на ракетата, намаляват деформацията ѝ по време на удар и осигуряват по-добра маневреност и в същото време добавят допълнителна доза сила в ударите ви. Това се дължи на факта, че трансферът на енергия при новия Графен е значително по-добър и това съответно води до споменатата по-горе повече сила без това да става за сметка на контрола и пласирането на ударите.

Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
230
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
315
Дължина (инча)
25
Материал
Graphene 360+

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!