Детска тенис ракета Head Graphene 360+ Extreme 26 (2021 г.)

  • Марка: Head
  • Кат. номер: 234800
199,00 лв. 179,00 лв.

Ракетата ще ви бъде доставена наплетена с Head кордаж, както и с Head калъф.

Ако за вашето дете търсите най-високия клас тенис ракета съчетаващa в себе си най-новите технологии в света на тениса, в такъв случай Head Graphene 360+ Extreme 26 е вашият избор!

Това е детската версия на ракетите от серията "Extreme", с която се състезават играчи като Матео Беретини и Ришар Гаске. Единствената разлика с техните ракети се състои в това, че парамтерите ѝ са съобразени с детската физика - по-лека и малко по-къса. Използвани са същите иновативни технологии и е направена от същите висококачествени материали.

26-инчовата детска ракета тежи 240 грама, a размерът на главата е 100 инча или с други думи казано отличен избор за деца на възраст между 9 и 11 години. Разбира се, не липсва и групата технологии, обединени под името "Graphene 360+", които подпомагат представянето на вашето дете на корта:

Graphene 360+
HEAD са единствените, които използват иновативния материал графен в своите ракети, а от въвеждането му преди няколко години не спират да подобряват този и без това толкова успешен продукт. Най-новата версия е наречена „360+” и реално представлява добавянето на технологията „Spiralfiber“.

При нея специални усукани микровлакна, разположени в рамката на ракетата, намаляват деформацията ѝ по време на удар и осигуряват по-добра маневреност и в същото време добавят допълнителна доза сила в ударите ви. Това се дължи на факта, че трансферът на енергия при новия Графен е значително по-добър и това съответно води до споменатата по-горе повече сила без това да става за сметка на контрола и пласирането на ударите.

Материалът Graphene 360 обхваща изцяло ракетата - като започнете от дръжката, продължите към шийката и завършите с главата на ракетата. Този иновативен материал, известен като най-лекият и здрав материал в света, позволява на инженерите от HEAD така да разпределят тежестта в рамката на ракетата, че при нанасянето на удар да ви осигурят възможно най-добрия трансфер на енергия от ракетата към топката.

Характеристики
Марка
Head
Размер на главата (кв. инча)
100
Тежест (гр.)
240
Наплитане
16x19
Баланс (мм.)
325
Дължина (инча)
26
Материал
Graphene 360+

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!