Дамско ски яке The North Face Descendit Jacket (бяло)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: NF0A4R1R-FN4
549,00 лв. 489,00 лв.

Ски якето Тhe North Face Descendit Jacket е напълно водонепромокаемо, спира вятъра и в същото време е направено от дишаща материя, позволяваща на потта да се изпарява вместо да се задържа по тялото ви.

Характеризира се с изчистен класически дизайн, но под повърхността се крият множество полезни допълнения. Разполага с вътрешен джоб за ски очила, както и преден джоб с цип за дребни аксесоари. Качулката е регулируема, а яката е достатъчно висока, за да ви предпази в случай на лошо време. Материята под мишниците е с подсилени вентилационни свойства така че да изпарява бързо потта и да не се получава този толкова неприятен спарващ ефект, характерен за ниския клас ски екипировка.

Използвани технологии:

DryVent 2L
Специална висококачествена тъкан, патентована от The North Face, която е напълно водонепромокаема, спира вятъра и в същото време позволява на тялото ви да диша.

Външната част на тази материя е покрита със специален спиращ водата слой, който не позволява на капките или вятъра да проникнат в нея. В същото време материята е така направена, че да позволява потта да прониква отвътре навън и по този начин да се изпарява, поддържайки оптимална телесна температура. Крайният ефект е комфорт, типичен единствено за най-високия клас ски екипировка.

PrimaLoft Black
Висококачествен тип изолация, използвана само в най-високия клас дрехи на The North Face. Тя е създадена в отговор на стандартните проблеми, свързани с дрехите с нискокачествената изолация - твърди, некомфортни за носене, трудни за опаковане в багажа и с ниско ниво на ефективност, що се отнася за изолационните свойства.

PrimaLoft Black е точно обратното - на практика в нея напълно са елиминирани т.нар. "студени петна", а самата тъкан е изключително мека и приятна на допир. Що се отнася до изолацията, проникването на влага и вятър е напълно елиминирано, а в същото време материята е дишаща и позволява потта да се изпарява и по този начин да се запази оптимална за спорт телесна температура.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!