Дамско ски яке The North Face Cirque Down Jacket (синьо)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: NF0A3M13-N8E
879,00 лв. 739,00 лв.

The North Face Cirque Down Jacket e изключително удобno яке за ски, коeто в пълна степен отговаря на високите стандарти на лидера в тази област The North Face. Направенo e от комбинация между гъши пух и PrimaLoft Silver - това е висок клас термоизолация, при която дрехата от една страна спира проникването на вятър и студена температура, а от друга позволява на тялото ви да диша и да изпарява потта.

Към това прибавете и водонепромокаемата материя, която ви защитава от сняг и дъжд, и като цяло получавате изключително качествено, удобно и функционално яке за ски, което ще ви служи вярно дълги години.

Характеристики:

✔ Стандартна кройка - нито прекалено вталено, нито прекалено широко
✔ Мека и удобна качулка, която се регулира спрямо вашите предпочитания
✔ Джоб на китката с кърпичка за ски очила
✔ Два стандартни странични джоба с цип
✔ Вътрешен джоб за телефон с отвор за кабела на слушалките, така че той да бъде поставен удобно и да не ви пречи по време на ски спусканията
✔ Вътрешен джоб за ски очила
✔ Малък джоб на ръкава, подходящ за карта за лифта
✔ Вентилационни панели под мишниците, които можете да използвате с едно разкопчаване на ципа
✔ Водонепромокаем цип по цялата дължина на дрехата
✔ Средна тежест: 1000 грама
✔ Комбинация между гъши пух (550 FillGooseDownInBody) и PrimaLoft Silver термоизолация
✔ С грижа за природата. Гъшият пух отговаря на стандарта RDS (Responsible Down Standard), при който се гарантира, че използваните пера са добити по начин, който не причинява болка на животните. От друга страна PrimaLoft изолацията е направена изцяло от рециклирани материали.

Използвани технологии:

PrimaLoft Silver
Висококачествен тип изолация, използвана само в най-високия клас дрехи на The North Face. Тя е създадена в отговор на стандартните проблеми свързани с дрехите с нискокачествената изолация - твърди, некомфортни за носене, трудни за опаковане в багажа и с ниско ниво на ефективност, що се отнася за изолационните свойства.

PrimaLoft Silver е точно обратното - на практика в нея напълно са елиминирани т.нар. "студени петна", а самата тъкан е изключително мека и приятна на допир. Що се отнася до изолацията, проникването на влага и вятър е напълно елиминирано, а в същото време материята е дишаща и позволява потта да се изпарява и по този начин да се запази оптимална за спорт телесна температура.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!