Дамско ски яке The North Face Apex Flex GTX Jacket (сиво)

  • Марка: The North Face
  • Кат. номер: T93LU7-3YN
800,00 лв. 689,00 лв.

The North Face Apex Flex GTX Jacket е едно леко и удобно ски яке, което в същото време ще ви защити в максимална степен от природните стихии – дъжд, сняг и вятър.

Характеристики:

✔ Стандартна кройка - нито прекалено вталено, нито прекалено широко
✔ Мека и удобна качулка, която се регулира спрямо вашите предпочитания. Ако желаете можете дори да я премахнете изцяло
✔ Вентилационни панели под мишниците, които можете да използвате с едно разкопчаване на ципа
✔ Джоб на китката с кърпичка за ски очила
✔ Два джоба с цип разположени в областта около на гърдите, както и още два стандартни странични джоба с цип
✔ Вътрешен джоб за телефон с отвор за кабела на слушалките, така че той да бъде поставен удобно и да не ви пречи по време на ски спусканията
✔ Вътрешен джоб за ски очила

Използвани технологии:

GORE-TEX Pro
Направено е от материята GORE-TEX Pro - нещо наистина специално, което се използва най-вече в професионалната ски и планинска екипировка. При нея компромиси просто няма и всичко е на професионално ниво. При проливен дъжд дрехата не пропуска вода, а същото се отнася и за вятър, дори и при силна буря. Към това прибавете и дишащите ѝ свойства, така че потта бързо се изпарява и да не остава по тялото ви. Освен това материята е издръжлива на износване и това ви гарантира, че якето дълго време ще ви служи вярно. Към това прибавете и способността му да приема специфичната форма на тялото ви осигурявайки по този начин максимална свобода на движение.

PrimaLoft Black
Висококачествен тип изолация, използвана само в най-високия клас дрехи на The North Face. Тя е създадена в отговор на стандартните проблеми, свързани с дрехите с нискокачествената изолация - твърди, некомфортни за носене, трудни за опаковане в багажа и с ниско ниво на ефективност, що се отнася за изолационните свойства.

PrimaLoft Black е точно обратното - на практика в нея напълно са елиминирани т.нар. "студени петна", а самата тъкан е изключително мека и приятна на допир. Що се отнася до изолацията, проникването на влага и вятър е напълно елиминирано, а в същото време материята е дишаща и позволява потта да се изпарява и по този начин да се запази оптимална за спорт телесна температура.

Secure-Velcro
Това е технология, която ви защитава от навлизане на вода или студен въздух вътре под дрехата. На практика това става чрез регулиране на маншети със специален дизайн, намиращи се около китките или глезените. Допълнителна подплата осигурява усещане за мекота и комфорт в зоните, където кожата се допира до дрехата.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!